Word een deel van ons team

Carrière

Bij Modix delen we een fantastische wereldwijde cultuur die onze mensen centraal plaatst in alles wat we doen.  Onze teams werken samen met merken uit de automobielsector om de allerbeste retailervaringen te kunnen bieden. Tegelijk onderzoeken we de technologieën van morgen om ze aan onze consumenten uit de autosector aan te bieden. Als u klaar bent om uw carrière uit te bouwen terwijl u met de grootste automerken ter wereld en de allernieuwste technologieën werkt, dan bent u aan het juiste adres.

Modix Wereldwijde conferentie

Huidige vacatures

Support Agent (m/v/x)

Je werkt in de klantenservice van het eerste niveau en bent verantwoordelijk voor onmiddellijke hulp bij vragen of technische problemen.

Trekt een van de volgende functies uw aandacht, solliciteer dan vandaag nog voor de betreffende functie of stuur een e-mail naar jobs@modix.eu. Voeg alstublieft het volgende toe aan uw sollicitatie: cv, introductiebrief, mogelijke startdatum en salarisverwachtingen.

Bedrijfsvoordelen

Contacteer ons

Agile werken

U hoeft geen ouder of verzorger te zijn om agile te werken – sommige collega’s gebruiken het om verder te studeren of om vele andere redenen. Wanneer u vraagt om op een agile manier te werken, houden we rekening met uw behoeften en de behoeften van uw rol en proberen we iets te vinden dat voor iedereen werkt.

Geweldige sociale omgeving

De cultuur van onze mensen laten groeien is essentieel voor de groei van ons bedrijf. Maar het is meer dan alleen vrijetijdskleding en pooltafels; We streven ernaar om het dagelijkse leven van onze teams – zowel binnen als buiten de werkplek – elke dag een beetje beter te maken.

Internationaal bedrijf, met een familiale sfeer

Als één van ‘s werelds grootste particuliere autoservicebedrijven zijn we nog steeds een bedrijf dat wordt aangedreven door geweldige mensen, familiewaarden en de toewijding om het soort ‘can-do’-team te zijn dat we altijd zijn geweest.

Persoonlijke ontwikkeling en regelmatige trainingen

Maak kans op promotie in een innovatief bedrijf dat zorgt voor zijn medewerkers en hun ontwikkeling. Met regelmatige trainingen en structuren om maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse evaluaties aan te moedigen, ontwikkelt u uw carrière op een manier die voor u werkt.

Waarom Modix als uw partner kiezen

30

We werken wereldwijd samen met meer dan 30 automerken

74

Onze producten en diensten zijn live in meer dan 74 landen over de hele wereld

17

Met meer dan 17.000 dealers die al onze oplossingen gebruiken
Personeel vergadering

Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op

Contacteer ons