Modix Blog

10.05.17

Welkom bij Modix!

Onze nieuwe teamleden

Steve heeft verscheidene jaren gewerkt als full stack developer en IT manager voor verschillende bedrijven in Frankrijk. Steve is een echte gamer in zijn vrije tijd.

Hatam heeft in Hamburg gewoond waar hij back-end developer was voor een auto-gerelateerd bedrijf. Nadat zijn terugkeer naar België wou hij graag voor Modix werken, wat een uitstekende keuze is.

Adrian heeft onlangs het Modix-team vervoegd als Account Coordinator. Na zijn studies van communicatiewetenschappen is hij ook enorm geïnteresseerd in technologie, media en communicatie.

Derek werkt als account coördinator voor Modix Benelux. Hij is gepassioneerd door alle facetten van wagens. Hij heeft veel ervaring in IT-gerelateerde functies. In zijn vrije tijd, speelt hij graag hockey. Familie en vrienden zijn voor hem zeer belangrijk.

Jeroen heeft zijn bachelor in “international Entrepreneuship” behaald in Antwerpen. Nadien heeft hij nog een MBA in Barcelona behaald. Sinds januari is Jeroen deel van ons sales team in de functie van Accountmanager. In zijn vrije tijd is hij heel sportief en spendeert hij graag tijd met zijn vrienden.