Modix Blog

08.08.17

De digitale showroom

Hoe kan u meer klanten aantrekken?

Laat de wereld zien wie u bent en wat u kan aanbieden

Voordat klanten bij een dealer binnenstappen, heeft 90% al eerst de website bezocht. Uw website is dan ook uw online visitekaartje. Maar wat voor zin heeft een visitekaartje als het niemand aanspoort om iets te ondernemen? Modix zorgt ervoor dat klanten in enkele klikken exact vinden wat ze zoeken, waardoor window shoppers omgezet worden in kopers.

Pas u aan uw klanten aan – met responsive design

Uw klanten zijn 24/7 online: op computers tijdens het werk, op smartphones als ze onderweg zijn en op hun tablets wanneer ze rustig in de zetel hangen. Door responsive design zorgen we ervoor dat uw website er geweldig uitziet, ongeacht het toestel. Dit optimaliseert de bezoeksduur, frequentie en interactie van klanten met de website. Wat dit betekent? U zal niet enkel meer bezoekers aantrekken naar uw digitale showroom, maar ook naar uw fysieke showroom.

Zorg ervoor dat klanten u snel vinden

SEO staat voor Search Engine Optimization. Modix zorgt ervoor dat uw zoekresultaten zo hoog mogelijk verschijnen – niet enkel op Google, ook op ander zoekmachines zoals Yahoo! of Bing.

Boost uw sales

Op aanvraag kan Modix de Vehicle Manager meteen in uw website opnemen, zodat u al uw huidige modellen hierop tentoon kan stellen. Dit zorgt ervoor dat het digitale bezoek in verkoop kan eindigen en de verkooponderhandelingen kunnen beginnen na enkele klikken. 

 

Voordelen van een Modix website

•     Betere verkoopopportuniteiten
•     Responsive design
•     Makkelijk te gebruiken, met snelle laadtijden en gericht op de gebruiker
•     Persoonlijke service door professionele begeleiding en support van het Modix team
•     Sterke prestaties en een ongelimiteerde hoeveelheid real-time voertuigaanbiedingen
•     Modern en innovatief design
•     Regelmatige evaluaties van gebruikers en online prestatie

 

Wilt u meer weten over uw volgende website? Contacteer ons via telefoon of e-mail en we helpen u graag verder.