Digitale Reclame

Facebook Marketplace

Prijs via Facebook Marketplace uw voertuigen aan bij een gemeenschap van geschikte kopers. Dit is tegelijk een fantastische manier om een meer persoonlijke betrokkenheid met consumenten op te bouwen en leads naar uw onderneming te halen.

Facebook Marketplace

Facebook Marketplace

Facebook Marketplace is een handige plek op Facebook voor het ontdekken, kopen en verkopen van items. Wanneer kopers naar een nieuwe auto zoeken, kunnen ze onmiddellijk en eenvoudigweg op Facebook Marketplace kopen. Facebook Marketplace biedt een speciale ontdekkings- en zoekervaring die ontworpen werd om mensen te helpen bij het vinden van hun voertuig en die lokale dealerbedrijven helpt om de miljoenen personen die dagelijks op Marketplace naar gebruikte voertuigen zoeken te bereiken. Modix is een zoekertjespartner voor Facebook Marketplace. Dealers kunnen zich nu inschrijven om hun voorraad gebruikte auto‘s rechtstreeks op Marketplace te promoten en te verkopen. Wat zijn de voordelen? Ervaring op maat: lokale dealers kunnen zich met mobiele-vriendelijke aanbiedingen richten op kopers onderweg. Consumenten die de markt afspeuren naar hun volgende voertuig kunnen aanklikken om details zoals de prijs, kilometerstand, locatie en het telefoonnummer van een dealerbedrijf te bekijken.

Vraag uw GRATIS demo vandaag aan

Ons team staat steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of indien u interesse heeft in ons product hiermee verder te helpen.

Gerelateerde diensten

Websites

Geavanceerde dealerwebsites en voertuigwebsites die u volledige controle geven over uw inhoud en geweldige winkelervaringen voor uw klanten.

Digitale Retail

End-to-end Innovatieve digitale detailhandel-oplossingen die autokopers de tools geven om met uw voorraad om te gaan en met vertrouwen een voertuig op uw website te kopen.

Foto’s en Video

Video- en foto-oplossingen die voertuigvermeldingen verbeteren en autodealers in staat stellen eenvoudig geweldige afbeeldingen en interactieve video's te maken en naar hun websites te uploaden.

Voertuigbeheer

Een krachtig voertuigbeheerplatform dat u de volledige controle geeft over uw inventaris, ondersteund door inzicht om de juiste beslissingen voor uw dealerschap te nemen.

Verkoop uw auto‘s sneller.

Modix levert dealers en fabrikanten vernieuwende digitale oplossingen die retailers en merken uit de automobielsector helpen om auto‘s sneller te verkopen en adembenemende merkervaringen te creëren.  We maken ook deel uit van Cox Automotive, binnen de automobielsector de grootste dienstverlenende organisatie ter wereld, die doorheen de volledige levenscyclus van het voertuig een compleet gamma van autoproducten en -diensten biedt. We onderhouden nauwe werkrelaties met al onze sleutelpartners om onze voortrekkersrol in een breed gamma van technologieën te behouden en om onze klanten altijd up-to-date te houden over de nieuwste ontwikkelingen.

Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op

Contacteer ons